Daily Sports Spring Summer 2024 - Glam vita byxor med svarta revärer

Säsongens byxor

Upptäck vårt urval av snitt, färger och stilar skräddarsydda för att passa din unika smak.

SHOP THE LOOK

Gör dig redo för en stilsäker look med denna duo: Madeleine, vår klassiska kabelstickade tröja och Itami, en nyhet bland våra snabbtorkande golftoppar.

Madeleine är en klassiker som kombinerar mjuk kashmir och bomull för ultimat komfort, perfekt för alla tillfällen. Styla den med toppen Itami, som har en välsittande passform och V-ringning med marinblå bandkant. Det stretchiga tyget är ett Quick Dry-material som ger god ventilation och som torkar upp snabbt.

 

Upptäck mer
Daily Sports kabelstickad golftröja Daily Sports kabelstickad golftröja

Stickat i säsongens färger

Spela ditt bästa oavsett väder

Oavsett om det är en regnig eller blåsig dag kan det vara en utmaning att spela golf i tufft väder. Att välja rätt kläder hjälper dig att hålla dig torr och bekväm. Upptäck våra nyinkomna favoriter till din aktiva livsstil.

SHOPPA NU

SHOPPA EFTER KATEGORI

Swing into style – gå med i vårt community

Vi tror att golf är mer än bara en sport – det är en livsstil. Oavsett om du är och spelar golf, är på väg till gymmet eller på jobbet, har vi produkterna för dig. Vår passion ligger i att skapa bekväma och snygga kläder för den aktiva kvinnan, och vi älskar att se dig bära dem. Dela din dagliga stil med oss genom att tagga @dailysportsglobal och #dailysportsglobal i dina inlägg.

Daily Sports By You
DAILY SPORTS
Elegant, feminint och funktionellt

Elegant, feminint och funktionellt – det är kärnan i Daily Sports, Sveriges ledande varumärke för golfkläder för dam. Våra kollektioner präglas av en unik design som kombinerar feminina silhuetter med stilrena detaljer, samtidigt som vi aldrig tummar på funktionalitet eller komfort. Våra golfkläder är inte bara stilrena och funktionella för en dag på golfbanan, utan även för kontoret eller en dag på stan.

Vår kollektion av golfkläder för kvinnor innefattar ett brett urval av produkter, inklusive golfbyxor, golfpikéer, golfjackor och västar, golftoppar och stickade golftröjor. Varje plagg är noggrant designat för att passa den aktiva kvinnans livsstil, med fokus på både stil och prestanda. Våra golfbyxor och golfshorts är tillverkade av ett vind- och vattenavvisande material med 4-vägsstretch och är utrustade med smarta detaljer som bollmarkör. De stilrena fickorna med den smarta tygkilen gör att fickorna ligger släta och stannar på plats, vilket gör byxorna lika funktionella på golfbanan som i vardagen. Våra golfkjolar har en smickrande passform och är försedda med praktiska innershorts för maximal rörelsefrihet. Likaså erbjuder våra golfklänningar en perfekt balans mellan sportighet och femininitet, med innershorts, så att du kan svinga golfklubban med självsäkerhet.

Utöver vårt sortiment av golfkläder erbjuder vi även ett brett utbud av friluftskläder, inklusive vandringsbyxor, regnkläder och skaljackor, som passar perfekt för en aktiv livsstil utomhus, oavsett väder. Våra friluftsbyxor är lika praktiska i stallet som under en vandring eller skogsutflykt. Med våra vindjackor, teddyjackor och lättviktsjackor i syntetdun är du redo för alla utomhusaktiviteter, från längdskidåkning till powerwalking. Våra funktionströjor håller dig varm och bekväm under löpning, träning eller på väg till eller från padelbanan.

Läs mer Visa mindre