Magic

Magic-byxorna är våra mest ikoniska byxor. Förutom att golfbyxorna sitter riktigt bra på och är bekväma har de många andra fördelar och användningsområden – de är lätta att dra på och passar lika bra på golfbanan och promenaden som till kontoret. Byxorna kommer i olika längder och modeller och i Magic-serien ingår även shorts och capribyxor.

MAGIC PANTS – GOLFBYXAN SOM ERÖVRAT VÄRLDEN

Magic Pants är en av våra absolut bästsäljande golfbyxor till kvinnor världen över. Byxorna är tillverkade i ett superstretchigt material som ger en tight och bekväm passform. Byxorna är ett par drag-på-byxor utan knappar och blixtlås, vilket gör dem lätta att dra på sig och byxorna sitter bra och bekvämt. De som använder golfbyxan brukar säga att de framförallt uppskattar att Magic passar alla kroppsformer, har oslagbar komfort och är stilrena. Ett extra plus är att golfbyxorna passar lika bra på golfbanan och promenaden som på kontoret eller en kväll på stan.

Modellen Magic Slim har en figurnära passform medan modellen Magic Straight är designade med raka ben, som ger ett mer välklätt intryck. Båda modellerna har en bred linning som gör att du slipper tyg som skär in. De har också en praktisk bollmarkör och två fickor fram och bak.

LÄS MER I BYXGUIDEN