Stickade tröjor för dam

Med våra stickade tröjor håller du värmen på ett stilfullt sätt oavsett om du befinner dig på golfklubben eller på stan. Här hittar du slätstickade cardigans med ribbade muddar, strukturstickade polotröjor med kort dragkedja och kabelstickade pullovers med V-ringning. När du väljer en stickad golftröja från Daily Sports kan du räkna med en kvinnlig passform och väl avvägda detaljer som ger en exklusiv, feminin känsla. Några av våra golftröjor har dekorativ jacquardstickning eller hålstickade mönster som får din klädstil att sticka ut på ett smakfullt sätt. Matcha gärna med en golfpiké under, där kragen får smyga fram.
Färg
Storlek
Kategori
Sortering

Stickade tröjor för alla tillfällen
Uppgradera din golfgarderob med stil och komfort. En långärmad, stickad golftröja är det perfekta tillskottet för dig som vill kombinera funktionalitet och stilren design på golfbanan.

Dessa stickade tröjor för dam är inte bara praktiska för kyliga dagar, utan ger också en sofistikerad touch till din golfstil.

En långärmad stickad golftröja är ett mångsidigt plagg som passar lika bra på golfbanan som vid andra tillfällen. Ett stickat plagg ger inte bara extra värme när det behövs, utan ger också en mjuk och bekväm känsla mot huden. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfspelare, är en stickad golftröja ett oumbärligt plagg för att hålla dig varm och i toppform under golfrundan.

Stickade tröjor i kashmir

För den som värdesätter material av hög kvalitet finns det ett brett utbud av alternativ att välja mellan, inklusive stickade golftröjor i kashmirmix. Kashmirmaterialet ger en exklusiv känsla och är känt för sin mjukhet och värmande egenskaper. En stickad golftröja i kashmir är perfekt för dig som vill investera i en tidlös och elegant golfstil.

Stickade tröjor i bomull

För de som föredrar naturliga material finns också alternativ i bomull. En stickad bomullströja är inte bara lätt och andas bra, utan ger också en avslappnad och sportig look. Detta gör den perfekt för dagar då du vill kombinera komfort med en avslappnad och trendig golfstil.

Klassisk elegans med kabelstickat

För den golfentusiast som söker en touch av tradition och klassisk charm är kabelstickade golftröjor det ultimata valet. Med sitt distinkta mönster av flätade kablar ger dessa tröjor en tidlös känsla till din golfstil. Kabelstickat är inte bara en estetisk detalj utan erbjuder också extra isolering och värme, vilket gör det till ett utmärkt val för svalare dagar på golfbanan. Lägg till en kabelstickad golftröja i din kollektion för att ge din outfit en sofistikerad touch av traditionell elegans.

Preppy elegans med en stickad golfväst

För den som söker variation i golfgarderoben är stickade västar ett fantastiskt sätt att addera “preppy” till din stil. En stickad väst ger inte bara extra värme utan tillför också en sofistikerad touch till din golfoutfit. Dessa västar är mångsidiga och lätta att matcha med både lång- och kortärmade tröjor, vilket ger dig en elegant och preppy look på golfbanan. Investera i en stickad väst för att fullända din golfgarderob.

Ett mångsidigt plagg att bära på och utanför golfbanan

Att investera i en stickad golftröja är inte bara ett modebeslut utan också en praktisk investering. Den stickade konstruktionen ger tröjan en slitstarkhet som gör den motståndskraftig mot de påfrestningar som kan uppstå under en golfrunda. Dessutom är de lätta att matcha med andra plagg i din golfgarderob, vilket gör dem till ett mångsidigt tillskott till din outfit.

Så oavsett om du är ute efter en klassisk stickad golftröja, en lyxig kashmirtröja eller en bekväm bomullströja, finns det ett brett utbud att välja mellan. Investera i en långärmad, stickad golftröja och ge din golfstil en uppgradering med en touch av komfort och elegans. Var redo att imponera på golfbanan och låt din stil tala för sig själv med en stilren och funktionell stickad golftröja.

Läs mer Visa mindre