Stäng
Phone +46 (0)8 120 105 20
SverigeSverige (SEK) Byt land

Byt land

Välj ett land nedan för att visa priser och artiklar för detta land

DanmarkSverige
På Svenska In English

Om Daily Sports

DAILY SPORTS NOMINERADE TILL ÅRETS SPORTLEVERANTÖR

Golf- och träningsföretaget Daily Sports är en av tre finalister till utmärkelsen Årets sportleverantör på Habit Modegalan i november.

 

Daily Sports långsiktiga satsning på mode, passform och funktion för kvinnliga golfare och motionärer har gjort företaget marknadsledande på golfkläder i Sverige. Nu har det konsekventa varumärkesarbetet resulterat i en nominering till Årets sportleverantör på Habit Modegalan, där företaget är en av tre finalister.  

 

– Det är fantastiskt att vårt tydliga fokus på aktiva kvinnor över 40 ger utdelning, säger Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.

 

– Vi är sedan 20 år tillbaka en frisk fläkt på golfbanan och nu tar vi även den attityden med oss till träningsvärlden. Vi vill inte exkludera någon, utan skapa kläder som får kvinnor att längta efter att vara aktiva, säger Ulrika Skoghag.


Historia

 

Daily Sports är ett svenskt modeföretag som designar, producerar och säljer sportkläder för kvinnor över hela världen. Daily Sports grundades 1995 och har idag sitt huvudkontor på Tulegatan 47 i Stockholm. I dagsläget har vi 20 distributörer som tillsammans säljer vår kollektion i 28 länder. Daily Sports är ett privatägt bolag som leds av VD:n Ulrika Skoghag som har utförlig erfarenhet av modeindustrin. Ulrika blev dessutom nyligen utnämnd till en av nyckelpersonerna i sportindustrin i Sverige.

2013 blev Daily Sports utnämnd till ” Bästa mjukvaruleverantör i Sverige” för tredje året i rad.

 

Vision och mission

 

Vår ambition är att få fler kvinnor världen över att upptäcka glädjen av att känna sig välklädd och moderiktig under tiden som de spelar golf eller tränar. Våra kläder är kända för sin perfekta passform, sitt detaljfokus och den höga modegraden. Varje år investerar vi i utförliga resurser för att vara främst när det kommer till design och material.

Vår vision är att bli ”Ett av de mest framgångsrika sportmärkena i världen”. Vi hoppas på att nå detta genom att skapa de mest attraktiva golf- och träningskläderna för kvinnor med en stor passion för sport.  Vår mission är att ”Skapa kläder som får kvinnor att längta efter att vara aktiva!”

 

Våra värderingar

 

På Daily Sports håller vi hårt i våra värderingar. Vi lever efter lyssna och lär-principen och värdesätter våra kunders önskemål högst. Vi vill förmedla ett driv och leverera kvalitet. Dessa värderingar är något som vi önskar förmedla i allt vi gör.

 

Våra Produkter

 

För att kunna skapa kläder som får kvinnor världen över att längta till golfbanan eller träningen krävs det att vi levererar högsta kvalitet i såväl design som funktionalitet. Våra kläder kännetecknas av en klassiskt modern design, en feminin passform, matchande kombinationer och givetvis en hög funktionalitet anpassad för ett aktivt liv.

Vi skapar kläder med en passform och design som passar en mogen kvinna. Våra underdelar är högre skurna, topparna har en lösare passform och vi har välplacerade mönster och detaljer på kläderna. 

 

 

 

Standardvy | Byt till Mobil vy